Qui som?

Som la Roser Arimany i en Jordi Esteban. Després de molts anys de compartir aprenentatges i profundes experiències de vida, volem oferir-vos un acompanyament en Conversa Biogràfica i Art Terapèutic, en consultes personals i/o en dinàmiques de grup, amb la voluntat de que us pugui ser tant beneficiós i transformador com ho s per a nosaltres.


Com més et coneixes, més claredat hi ha. L’autoconeixement no té fi.
No arribes a un èxit, no arribes a una conclusió.
És un riu sense fi.

Jiddu Krisnamurti
Roser Arimany


Vaig néixer a Girona 1978 i em vaig graduar en Disseny Gràfic a l’Escola Superior de Disseny Elisava de Barcelona, l’any 2000 (elvol.cat). Posteriorment, vaig completar la meva formació, aprofundint en l'àmbit de la il·lustració, la cal·ligrafia, la pintura i la ceràmica.

L’any 2007 vaig dur a terme els Tallers d’Art i Creativitat en diferents escoles i amb la voluntat de dotar de més coherència les classes, em vaig formar amb pedagogia de l’Art, d’orientació Wadorf. En aquest context va néixer el projecte d’El Drac Blau, orientat a potenciar la presència de l’art a l’escola, a través de classes per a infants i joves i formació per a mestres. Hi podeu fer una ullada a eldracblau.com

També m’he format en Teràpia Artística i en Conversa Biogràfica al “Centro de formacion en Trabajo Biografico, El fruto de la Rosa”, de la mà del seu equip docent i amb la participació de Annita Charton, Joop Gruen i Vera Klein, entre d’altres.

La descoberta de la Conversa Biogràfica ha estat per a mi una experiència transformadora i honesta, que m’ha afinat la mirada vers una percepció més integral de la pròpia realitat. Actualment estic implicada a donar a conèixer aquesta eina i acompanyar a tota persona que tingui ganes d’endinsar-se en aquest camí de desenvolupament personal.


Jordi Esteban


Vaig néixer a Barcelona al 1965 i al 1990 vaig venir a viure a Girona.

Vaig estudiar a la Escola Massana de Barcelona, amb l’especialitat d’escultura (1984-1989)  i a Girona vaig començar treballant com a professor de dibuix i pintura a l’Escola Taller (Ajuntament de Girona) i com a educador al Centre Educatiu Montilivi. (Justicia Juvenil - Generalitat de Catalunya)

Posteriorment vaig obtenir el certificat de professor de ioga Iyengar pel R.I.M.Y. de Pune (Índia) i des del 1997 soc director i professor del centre Aditya, amics del ioga de Girona, que podeu conèixer millor a aditya.cat

En paral·lel em vaig formar en Pedagogia Rudolf Steiner, al Cercle per a la pedagogia Waldorf de Catalunya (1998-2003) i en Teràpia Artística, a l’Escola “El Puente”, mètode Hauschka (2005-2009) i posteriorment en Conversa Biogràfica al “Centro de formacion en Trabajo Biografico, El fruto de la Rosa”, amb el seu equip docent i amb la participació de Annita Charton, Joop Gruen i Vera Klein, entre d’altres.

Així mateix he estudiat abastament Filosofia Oriental des de diverses tradicions, el que em va portar a la Psicologia Transpersonal de la ma de Vicente Merlo. Des del 2015 formo part del Seminari de pensament intercultural Raimon Panikkar de la Universitat de Girona.

Des del 2008 treballo com a art terapeuta a la Unitat de Patologies Alimentàries de la Clínica Bofill de Girona. Tanmateix desenvolupo tasques docents en projectes de pedagogia de l’art dins del projecte eldracblau.com

Pel que fa a les activitats artístiques, m’agradaria destacar el treball que desenvolupo juntament amb el Pep Aymerich, sota el títol “El Jo i L’Altre”, eljoilaltre.com

La meva formació aparentment eclèctica, sempre gira al voltant de la recerca interior, l’art i el treball amb les persones. Podria dir que aquest és l’eix del meu propòsit vital, que ara tinc l’alegria de poder oferir-vos, també en format d’acompanyament personal, en el marc de la Recerca interior, la Conversa Biogràfica i l’Art Terapèutic.